Drosmes skrējiens pārbaudīs spējas un sniegs pozitīvu piedzīvojumu Atpakaļ

Šosestdien, 22. septembrī, aktīvās atpūtas vietā “Beberliņi” norisināsies viens no 2018. gada visatraktīvākajiem Liepājas tautas sporta pasākumiem – “Drosmes skrējiens”. Reģistrēties komandu cīņām vai individuālajam skrējienam internetā iespējams līdz trešdienas, 19. septembra vakaram. Izaicinājumu alkstošajiem sacensību dalībniekiem būs jābūt fiziski un mentāli gataviem pieveikt šķēršļus un spēka uzdevumus 7 kilometru garajā trasē.

Drosmes skrējiens Liepājā būs atraktīvas piedzīvojumu sacensības brīvā dabā, kurās dalībniekiem, pārvietojoties pa dažāda veida segumiem: smiltīm, ūdeni, dubļiem, purvu, mežu, betonu, būs jāpieveic trase cauri Beberliņu atpūtas vietai un tās piegulošajai teritorijai.

Drosmes skrējiena organizatori sacensību distanci bez Beberliņu taku dabiskajiem šķēršļiem – grāvjiem, dubļu bedrēm un citiem dabas veidojumiem, būs papildinājuši ar dažāda lieluma un formas mākslīgi konstruētiem šķēršļiem. Organizatori norāda, ka koka barjeru sienas, virvju tīkli, dzeloņstieples, auto riepas un ledaina ūdens baseini ļaus novērtēt ikviena dalībnieka drosmi, spēku, veiklību un ātrumu. Trasi interesantāku padarīs arī dažādi citi distances uzdevumi - smilšu maisu un koka bluķu nešana, akmeņu vilkšana, traktora riepu velšana un arī atmiņu testi.

Sacensību distancē būs izvietots viens atsvaidzināšanās punkts, kurā būs pieejams dzeramais ūdens. Pēc skrējiena enerģiju atgūt ikviens varēs Drosmes skrējiena ēdināšanas zonā, kurā dalībniekus baros ar zupu.

Ikviens finišējušais sacensību dalībnieks saņems Drosmes skrējiena t-kreklu un unikāla dizaina medaļu. Savukārt ar vērtīgām piemiņas balvām tiks apbalvoti 1. – 3. vietu ieguvēji vīriešu un sieviešu grupās, kā arī trīs ātrākās komandas. Arī Drosmes skrējiena atbalstītāji ātrākajiem dalībniekiem sarūpējuši vēl vairākas vērtīgas balvas. Laureāti saņems ceļotājiem ļoti noderīgas dāvanas no tūrisma preču zīmola “NGT Latvia”. Itāļu makaronu izstrādājumu ražotāja “Pasta Zara” oficiālais izplatītājs Latvijā SIA "Top Baltic" dāvinās savu produkciju. Zīmols “LYL” (love your life) laureātiem pasniegs augstvērtīgu un ekoloģiski tīru krila eļļu no Antarktiskajiem kriliem. Ātrākajiem sportistiem uzlabot lokanību, līdzsvaru un spēku, veicot vienkāršus vingrinājumus, palīdzēs Blackroll ruļļi. Dāvanu grozu ar pasaulē atzītāko darba apģērbu, cimdu, apavu un individuālajiem aizsardzības līdzekļiem pasniegs SIA "GRIF". Pēc apbalvošanas ceremonijas laureāti varēs bezmaksas nodoties atpūtai un relaksēties LOC baseins&SPA.

Jāatzīmē, ka paralēli Drosmes skrējienam ikviens būs aicināts piedalīties arī Spēka dienas aktivitātēs, kuras 22. septembrī norisināsies dažādās vietās visā pasaulē. Liepājas Spēka dienas centrs atradīsies Drosmes skrējiena EXPO teritorijā no plkst.10:00 līdz 16:00. Šogad savu spēku dalībnieki varēs apliecināt vienkāršos un demokrātiskos tautas sporta veidos - pievelkoties pie stieņa, izpildot “planku” vai veicot pietupienus.

Drosmes skrējienam var vēl pagūt reģistrēties mājaslapā drosmesskrejiens.lv līdz 19. septembrim, kā arī sacensību dienā aktīvās atpūtas vietā “Beberliņi”. Startēt  rudens piedzīvojumā dalībnieki var gan individuāli, gan komandās. Komandu distancei reģistrāciju var veikt komandas izvēlēta viena persona, kas uzņemas atbildību, ka informēs katru reģistrēto komandas dalībnieku par pasākuma nolikumā minētajiem noteikumiem.

Drosmes skrējienu Liepājā organizē biedrība “Drosmes aģentūra” ar Liepājas pilsētas atbalstu.

Plašāka informācija par skrējienu pieejama mājaslapā drosmesskrejiens.lv.

 

Uzziņai"Drosmes skrējiena" norise 22. septembrī

Drosmes skrējienam reģistrētie dalībnieki var iepazīties ar starta laikiem mājaslapā vai sacensību dienā reģistrācijas zonā. Pirms katra starta dalībniekus iesildīs skrējienam cīņu un fitnesa kluba “Ballistic boxing club” pārstāvis.

No plkst. 9:00 sāksies dalībnieku reģistrācija un iesildīšanās. Reģistrācijā dalībniekiem jāierodas ne vēlāk kā vienu stundu pirms izvēlētā starta laika. Sacensību ietvaros paredzēti 4 dalīti starti ar laika intervālu 15 min. Starts tiek dots vienlaicīgi līdz 100 cilvēku lielai grupai.

1. Starts 11:00

2. Starts 11:15

3. Starts 11:30

4. Starts 11:45

Uzvarētāju apbalvošana 15:00

Organizatori var mainīt apbalvošanas laiku, vadoties pēc apstākļiem.



Pēdējie labojumi: 2023-09-16 09:29:59