Ar skrējienu piedzīvojumu sacensību norises vietā turpinās gatavoties Drosmes skrējienam Atpakaļ

Pirmdien, 17. septembrī, pulksten 19 aktīvās atpūtas vietā “Beberliņi”, gatavojoties jau nākamsestdien gaidāmajam Drosmes skrējienam, piedzīvojumu alkstošie sporta entuziasti un aktīva dzīvesveida atbalstītāji tiek aicināti uz noslēdzošo bezmaksas Drosmes vakaru, kurā treniņa dalībnieki varēs piedalīties skriešanas treniņā, izskrienot vairākas trases zīmīgākās vietas.

Ikviens sacensību dalībnieks un tie, kuri vēl tikai grasās pieteikties dalībai “Drosmes skrējienā”, var doties uz šo treniņu, lai 22. septembrī būtu fiziski gatavi 7 kilometrus brist pa dubļiem, skriet, rāpot, rāpties un veikt dažādus spēka uzdevumus, pārvarot vairāk kā 35 šķēršļus.

Arī šoreiz treniņa starta vieta būs iezīmēta ar karogiem. Drosmes vakara dalībniekiem būs iespēja cīņu un fitnesa kluba “Ballistic boxing club” treneru vadībā iesildīties, atsildīties un piedalīties piecu līdz septiņu kilometru vidēji augstas intensitātes skriešanas treniņā.

Kā norāda sporta kluba pārstāvji, tad šajā aktīvajā vakarā īpaši fokusēsimies uz dabisko šķēršļu, kāpu, purva pārvarēšanu vidē, kur jau nedēļu vēlāk norisināsies atraktīvās piedzīvojumu sacensības “Drosmes skrējiens”, tādēļ uz to aicināts ierasties ikviens – gan tie, kas ikdienā nenodarbojas ar sportu un ir pieņēmuši “Drosmes skrējiena” izaicinājumu vien, lai gūtu pozitīvas emocijas, gan arī tie, kuriem ir vēlme sasniegt labus rezultātus un kāpt uz goda pjedestāla.

17. septembra Drosmes vakara dalībnieki treniņa ūdens punktā varēs veldzēties ar “Venden” dabīgo minerālūdeni.

Ikviens treniņa dalībnieks būs aicināts piedalīties arī izlozē, kurā būs iespējams iegūt LOC baseins&SPA apmeklējumu.

Drosmes vakara dalībniekiem būs iespēja treniņa noslēgumā piedalīties dalības maksas 40% atlaides izcīņā, kurā būs noteiktā laikā jāveic kāds uzdevums.

Organizatori iesaka ierasties Drosmes vakara vietā apģērbā, ko nebūtu žēl sasmērēt un samitrināt, skrienot cauri ūdenim.

Dalībnieki aicināti arī pieteikties startam 22. septembra sacensībās gan individuāli, gan komandā. Komandas sastāvā jābūt četriem līdz sešiem dalībniekiem. Reģistrācija mājaslapā drosmesskrejiens.lv līdz 19. septembrim.

 

Uzziņai:

Drosmes skrējiens Liepājā, 22. septembrī, būs atraktīvas piedzīvojumu sacensības brīvā dabā ar apmēram 7 kilometru garu trasi, kas vīsies cauri Beberliņu atpūtas vietai un tās piegulošajai teritorijai. Drosmes skrējiena organizatori trasi bez Beberliņu taku dabiskajiem šķēršļiem – grāvjiem, dubļu bedrēm un citiem dabas veidojumiem, papildinās ar dažāda lieluma un formas mākslīgi konstruētiem šķēršļiem.

Drosmes skrējiena organizatori aicina Liepājas aktīvākos un izpalīdzīgākos jauniešus pievienojoties 2018. gada visatraktīvākā Liepājas rudens skriešanas pasākuma īstenošanā. Ikviens palīgs saņems bezmaksas ielūgumu dalībai nākamajā Drosmes skrējienā. Pieteikties par brīvprātīgo iespējams nosūtot uz e-pastu info@drosmesskrejiens.lv savu vārdu, uzvārdu un tālruni.

Drosmes skrējienu Liepājā organizē biedrība “Drosmes aģentūra” ar Liepājas pilsētas atbalstu.

 

Foto: drosmesskrejiens.lv



Pēdējie labojumi: 2023-09-16 09:29:59