Drosmes vakaros gatavosies piedzīvojumu un izturības sacensībām Atpakaļ

Pirmdien, 27. augustā, pulksten 19:00 Kūrmājas prospekta turpinājumā pie gājēju ietves, kas ved uz jūru, gatavojoties septembrī gaidāmajām piedzīvojumu un izturības pasākumam – “Drosmes skrējiens”, norisināsies pirmais no četriem bezmaksas “Drosmes vakariem”. Cīņu un fitnesa klubs “Ballistic boxing club” sagatavojis īpašu programmu “Drosmes vakariem” dažādās Liepājas vietās, lai sagatavošanās process sacensību izaicinājumiem būtu pakāpenisks un dalībnieki būtu tiem gatavi gan fiziski, gan mentāli.

Vakaru treniņi tiks veidoti tā, lai ikviens varētu pielāgoties un palielināt savas spējas, uzlabojot arī vispusīgu fizisko sagatavotību. Drosmes vakari arī palīdzēs noskaņoties un saņemties paveikt ko interesantu un savādāku, gūstot daudz dažādu pozitīvu emociju.

Piedzīvojumu alkstošie sporta entuziasti un ikviens aktīva dzīvesveida piekopējs tiek aicināts uz pirmo "Drosmes vakaru" jeb “sauso treniņu” svaigā gaisā. Treniņa sākuma vieta būs iezīmēta ar karogiem. “Drosmes vakara” dalībniekiem būs iespēja “Ballistic boxing club” treneru vadībā iesildīties, atsildīties, kā arī doties skrējienā un piedalīties vidējas intensitātes treniņā pieminekļa pakājē un kāpās. 27. augusta “Drosmes vakara” dalībniekiem organizatori būs sarūpējuši dzeramo ūdeni un iespēju tikt pie atbalstītāju balvām.

            “Drosmes aģentūras” sadarbības partneris Liepājā – “Ballistic boxing club” pārstāvis Pēteris Vītols atklāj, ka arī pārējiem “Drosmes vakariem” piesaistīs trenerus no cīņu un fitnesa kluba, lai treniņus padarītu daudzveidīgus un interesantus dalībniekiem: “Vakaru treniņi atšķirsies. Mūsu klubā sadarbojas dažādi sporta speciālisti un piedāvā plašas sportošanas iespējas dažādiem sagatavotības līmeņiem gan grupās, gan individuāli. Tāpēc uzskatu, ka dažādojot treniņus un trenerus mums izdosies iekustināt un iedrošināt liepājniekus Drosmes skrējienam”.

Jau vēstīts, ka Drosmes skrējiens Liepājā, 22. septembrī, būs atraktīvas piedzīvojumu sacensības brīvā dabā ar apmēram 7 kilometru garu trasi, kas vīsies cauri Beberliņu atpūtas vietai un tās piegulošajai teritorijai. Drosmes skrējiena organizatori trasi bez Beberliņu taku dabiskajiem šķēršļiem – grāvjiem, dubļu bedrēm un citiem dabas veidojumiem, papildinās ar dažāda lieluma un formas mākslīgi konstruētiem šķēršļiem.

Sacensībām var reģistrēties mājaslapā drosmesskrejiens.lv līdz 19. septembrim, kā arī sacensību dienā.

Drosmes skrējienu Liepājā organizē biedrība “Drosmes aģentūra” ar Liepājas pilsētas atbalstu.

 

Uzziņai:

“Ballistic boxing club” klubā apvienojušies deviņi dažādu specializāciju treneri un piedāvā iespējas apmeklēt boksa, kikboksa, taizemes boksa, fitnesa, ārstnieciskās vingrošanas, pilašu, jogas, gan pat grūtnieču nodarbības



Pēdējie labojumi: 2023-09-16 09:29:59