Ar vispusīgu fiziskās sagatavotības koptreniņu stadionā gatavosies Drosmes skrējienam Atpakaļ

Sestdien, 12. septembrī, pulksten 11 LOC stadionā “Daugava” piedzīvojumu alkstošie sporta entuziasti un aktīva dzīvesveida atbalstītāji tiek aicināti uz noslēdzošo sagatavošanās treniņu, lai būtu gatavi startam nākošās nedēļas nogalē gaidāmajā Drosmes skrējienā. Vispusīgas fiziskās sagatavošanas koptreniņā cīņu un fitnesa kluba “Ballistic boxing club” pārstāvji turpinās uzlabot dalībnieku fiziskās spējas.

"Šīs sezonas abi aizvadītie Drosmes treniņi izdevušies atraktīvi un pasākumam ļoti atbilstoši. Pēdējā turpināsim palielināt ikviena dalībnieka spējas, šoreiz katram individuālāk strādājot ar sevi. Izmantosim stadionu, lai savienotu skriešanu un elementus, kas būs noderīgi gan pārvarot šķēršļus lienot, lecot, gan veicot dažādus uzdevumus Drosmes skrējiena trasē.

Noslēgsim koptreniņu sēriju jaudīgi,” atklāj cīņu un fitnesa kluba pārstāvis Pēteris Vītols. Koptreniņa vieta Daugavas stadionā būs iezīmēta ar atbalstītāju karogiem. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja cīņu un fitnesa kluba “Ballistic boxing club” treneru vadībā iesildīties, atsildīties un piedalīties augstas intensitātes treniņā. Arī šī Drosmes treniņa dalībnieki varēs veldzēties ar Ķekavas avota dzeramo ūdeni. Ikviens treniņa dalībnieks būs aicināts piedalīties izlozē, kurā būs iespējams iegūt vērtīgus suvenīrus no Drosmes skrējiena viena no atbalstītājiem – Liepājas Olimpiskā centra.

Uzziņai: Šoruden, 19. septembrī, Liepājas stadionā “Daugava” tiks dots starts ceturtajam Latvijas šī gada piedzīvojumu un izturības pasākumam – “Drosmes skrējiens”, kurā 7 un 14 kilometru garajās pilsētvidē ierīkotajās šķēršļu trasēs izaicinājumu alkstošie līdzjutēju atbalstīti varēs pārbaudīt savas fiziskās un mentālās spējas. Šogad sacensības Liepājā piedzīvos pārmaiņas. Organizatori ar Drosmes skrējiena pārcelšanu uz pilsētvidi to padarījuši dinamiskāku un interesantāku gan dalībniekam, gan līdzjutējiem. Sacensības liepājniekiem neierastā vidē tāpat pārbaudīs dalībnieku spēku, veiklību un ātrumu ar šķēršļu trasi, kas vīsies cauri kāpām, Liepājas Jūrmalas parkam un piegulošajai teritorijai. Sacensībām var reģistrēties mājaslapā drosmesskrejiens.lv līdz 15. septembrim, kā arī sacensību dienā. Drosmes skrējienu Liepājā organizē biedrība “Drosmes aģentūra” ar Liepājas pilsētas atbalstu



Pēdējie labojumi: 2023-09-16 09:29:58