Dienas bērnu nometne "Gudrāk! Ātrāk! Labāk!" Atpakaļ

Pašiem esot aktīviem un veselīgas dzīves piekritējiem, vēlamies nodot savas zināšanas bērniem. Tāpēc ir tapis jauns projekts - nometnes bērniem kopā ar sertificētiem treneriem un profesionālu nometnes vadītāju. Bērni ir mūsu nākotne un, kā visiem zināms, mazkustīgums un pārmērīga viedierīču lietošana negatīvi ietekmē jebkuru cilvēku un ar nometņu palīdzību mēģinām mainīt šos kaitīgos ieradumus. Kā rāda iepriekšējo nometņu pieredze, šī vecuma grupas bērnus aktīva un radošā darbošanās aizrauj. 

 

Nometnes programma ir speciāli piemērota vecuma grupai no 7 – 12 gadiem, lai būtu interesanti, aktīvi un pamācoši. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ir visaktīvākais dzīves posms, interese un spēja izzināt visu jauno un uzņemt informāciju, līdz ar to šī nometne palīdzēs dot pareizos dzīves virzienus.

Nometnes dalībniekiem sniegsim ieskatu veselīgā dzīvesveidā, radīsim interesi par sportu, izzināsim savas fiziskās spējas. Iemācīsim bērniem lietderīgi pavadīt laiku bez viedierīcēm. Dažādās sporta aktivitātēs, attīstīsim komandas darbu, savstarpējo komunikāciju. Dosimies interesantās ekskursijās, darbosimies radošās darbnīcās un iegūsim jaunus draugus. 

Mūsu mērķis un vēlme ir paplašināt dalībniekiem redzesloku, caur izglītojoši sportiskām un radošām nodarbībām. Veicināt jauniešu izaugsmi, caur veselīgu aktīvo atpūtu, izmantojot izglītojošas metodes.

 

Nometnes norises laiks: 16.03 - 20.03 katru dienu no 8:30 - 17:30, ar pusdienām un launagu, cena dienā 25Eur, kopējā nometnes cena 125Eur. Norises vieta Mežciema pamatskola, Hipokrāta ielā 29. 

Pieteikšanās un jautājumi pie nometnes vadītājas Danas 29834537, dana.anisimkova@gmail.com

Programmā paredzēta Lido uztura skolas apmeklēšana, Zoo skolas apmeklējums, atrakcijas svaigā gaisā, fiziskās nodarbības treniņi profesionālu treneru pavadībā, kuri ikdienā strādā ar bērniem un daudz citu aktivitāšu!

 

  



Pēdējie labojumi: 2023-09-16 09:29:58