Ar koptreniņu Liepājas pilsētvidē gatavosies Drosmes skrējienam Atpakaļ

Trešdien, 4. septembrī, pulksten 18:30 Liepājas promenādē pie Dzintara pulksteņa, gatavojoties septembra vidū gaidāmajām piedzīvojumu un izturības pasākumam – “Drosmes skrējiens”, norisināsies pirmais no diviem bezmaksas “Drosmes vakariem”. Cīņu un fitnesa klubs “Ballistic boxing club” sagatavojis īpašu programmu “Drosmes vakaram”, lai sagatavošanās process sacensību izaicinājumiem būtu pakāpenisks un dalībnieki būtu tiem gatavi gan fiziski, gan mentāli.

Piedzīvojumu alkstošie sporta entuziasti un ikviens aktīva dzīvesveida piekopējs tiek aicināts uz pirmo "Drosmes vakaru" jeb koptreniņu pilsētvidē. Treniņa sākuma vieta būs iezīmēta ar Liepājas pilsētas un atbalstītāju pludmales karogiem. “Drosmes vakara” dalībniekiem būs iespēja “Ballistic boxing club” treneru vadībā iesildīties, atsildīties, kā arī mūzikas pavadībā piedalīties vidēji augstas intensitātes treniņā. 4. septembra “Drosmes vakara” dalībniekiem organizatori būs sarūpējuši dzeramo ūdeni un iespēju tikt pie atbalstītāju balvām.

            “Drosmes aģentūras” sadarbības partneris Liepājā – “Ballistic boxing club” pārstāvis Pēteris Vītols atklāj, ka arī otram “Drosmes vakaram” piesaistīs trenerus no cīņu un fitnesa kluba, lai treniņu padarītu daudzveidīgu un interesantu dalībniekiem: “Katru treniņu veidosim atšķirīgu un tā, lai dalībnieki justos kā mazā pasākumā. Būs gan iesildīšanās, gan labs treniņš enerģiskas mūzikas pavadībā. Mūsu klubā sadarbojas dažādi sporta speciālisti un piedāvā plašas sportošanas iespējas dažādiem sagatavotības līmeņiem gan grupās, gan individuāli. Tāpēc uzskatu, ka dažādojot treniņus un trenerus mums izdosies iekustināt un iedrošināt liepājniekus Drosmes skrējienam”.

Drosmes skrējiens 14. septembrī Liepājā būs atraktīvas piedzīvojumu sacensības brīvā dabā ar šķēršļu trasi, kas vīsies cauri Beberliņu atpūtas vietai un tās piegulošajai teritorijai. Šogad dalībniekiem kā jaunums būs pieejama arī 14 kilometru garā trase jeb divi 7 kilometru trases apļi. Drosmes skrējiena organizatori norāda, ka garākās distances skrējiena trase prasa lielu izturību, bet sacensība ir visinteresantākā, jo dalībnieki pirmajā aplī var iepazīt trasi un šķēršļus, bet otru apli izskriet ar maksimālu ātrumu.

Sacensībām var reģistrēties mājaslapā drosmesskrejiens.lv līdz 10. septembrim, kā arī sacensību dienā.

Drosmes skrējienu Liepājā organizē biedrība “Drosmes aģentūra” ar Liepājas pilsētas atbalstu.

Uzziņai:

“Ballistic boxing club” klubā apvienojušies deviņi dažādu specializāciju treneri un piedāvā iespējas apmeklēt boksa, kikboksa, taizemes boksa, fitnesa, ārstnieciskās vingrošanas, pilašu, jogas, gan pat grūtnieču nodarbības.

 

Foto: liepaja.lv



Pēdējie labojumi: 2023-09-16 09:29:59